OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Hayır sever Ahmet TUNCER tarafından 2001 yılında 8 derslikli olarak yapılıp, eğitim öğretime açılmıştır. 2005 yılında kat ilavesi yapılarak 25 derslik haline dönüştürülmüştür.

Okulumuz 4 katlı olup, 1 Laboratuar, 2 rehberlik odası, 27 derslik, 45 personelimizle eğitim-öğretime devam etmektedir. Fiziki imkânları bakımında bugün için yeterlidir . Okulumuzun eğitim bölgesi Gazipaşa’nın en fazla göç alan bölgesi olması sebebiyle sınıf ve öğrenci sayılarında artış yaşanmakta okulumuz kapasitesini zorlamaktadır.  

             Okul Müdürümüz Ergin OKTAY’dır.  Müdür yardımcılığı ilkokulda Ercan ERDOĞAN  ortaokulda Özgür METİN tarafından yürütülmektedir.

             Okulumuz öğrencisi, öğretmeni, velisi ve tüm birimleriyle başarıya odaklanmış, karşılıklı saygı ve sevginin hakim  olduğu temiz, huzurlu bir eğitim yuvası olmaya devam etmektedir.

         Okul bahçesinde 1 güvenlik kulübesi 2 basketbol sahası, 2 voleybol sahası 1 açık sahne bulunmakta olup  öğrencilerimiz için yeterli olmasına rağmen daha fazla hizmet verebilmek  için öğretmenlerimiz, velilerimiz okul idaresi ve hayırseverlerimizle birlikte geliştirme çalışmaları yapılmaktadır

19.10.2023 32

19-10-2023